Verpleegafdeling Cardiologie

Wij zijn de verpleegafdeling cardiologie, wij zorgen met zijn allen voor patiënten met hartproblemen uitlopend van pijn op de borst, ritmestoornissen en  een verminderde pompwerking van het hart. Sommige patiënten worden voorbereid op een dotter behandeling, hart katheterisatie of een hartoperatie en komen daarna normaal gesproken terug ter revalidatie.

 

We beschikken over 30 bedden, verdeeld over één- en tweepersoons kamers met een eigen sanitaire voorziening. U krijgt een kamer toegewezen waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de aard van uw opname en de bedbezetting op de afdeling. Op alle afdelingen wordt gemengde verpleging toegepast. Dat wil zeggen dat mannen en vrouwen gezamenlijk op een kamer verpleegd worden.

 

Tijdens uw verblijf krijgt u met veel verschillende mensen te maken. Zo komt u verpleegkundigen tegen, leerling verpleegkundigen, verpleegkundige stagiaires, voedingsassistenten, afdelingssecretaresses, diëtisten, fysiotherapeuten, coassistenten, cardiologen en cardiologen in opleiding. Zij vormen gezamenlijk het team zorgverleners dat er alles aan zal doen om uw verblijf in het ziekenhuis zo soepel en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Wat betreft de dagelijkse zorg zijn vooral de verpleegkundigen en de zaalarts zeer belangrijk voor u. De zaalarts zal over het algemeen elke dag visite lopen, soms samen met de cardioloog. U kunt met al uw vragen bij zowel de verpleegkundige die voor u zorgt, als bij de zaalarts terecht.

  

Verpleegafdeling Cardiologie, route 214

De Run 4600
5500 MB Veldhoven

Tel: 040 888 9290

 

Bezoektijden

13:30-15:00 uur
18:30-20:00 uur

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Polikliniek Cardiologie
(040) 888 82 00
Eindhoven route 41
Veldhoven route 207

Functie Afdeling Cardiologie
(040) 888 86 80
Eindhoven route 41
Veldhoven route 204

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
08.30 uur tot 17.00 uur

Routebeschrijving