Afspraak maken

U kunt alleen een afspraak maken bij ons op de polikliniek als u een verwijzing heeft van uw huisarts of specialist.
 Bent u al patiënt bij één van onze cardiologen, maar heeft u klachten waardoor u eerder op het spreekuur wilt komen raadpleeg dan eerst uw huisarts!

Hoe nu verder te gaan als u een verwijzing heeft:

  • U kunt telefonisch een afspraak maken bij ons op de polikliniek cardiologie. Wij streven er naar u binnen vijf werkdagen te kunnen zien op onze polikliniek.
  • Bent u verwezen via zorgdomeinbrief (ZD nummer) dan kan u ook via Mijn MMC een afspraak maken. U moet dat wel in het bezit van mijn een DigiD mét SMS functie.

Wat dient u mee te nemen naar uw eerste bezoek aan de cardioloog:

  • Een servicepas met daarop de juiste gegevens van u. Mocht u niet in het bezit zijn van een ponsplaatje, dan kunt u deze voorafgaand aan het bezoek aan de cardioloog laten maken. De ponsplaatjesbalie bevindt zich op de begane grond.
    Vergeet u dan niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen!
  • Mocht u een verwijsbrief mee hebben gekregen van uw huisarts neem deze dan mee naar de eerste afspraak bij de cardioloog.
  • Mocht u onderzoeken hebben gehad via uw huisarts of verwijzend specialist wat belangrijk kan zijn voor de cardioloog graag deze gegevens volledig opvragen en meenemen.
  • Om misverstanden te voorkomen vragen wij u ook al uw doosjes van de medicijnen die u gebruikt mee te nemen. Uw apotheek kan ook heel makkelijk een recente lijst van medicatiegebruik uitdraaien.

Tip: Uit ervaring merken wij dat het altijd verstandig is om iemand uit uw familie- en/of kennissenkring mee te nemen naar een bezoek aan de cardioloog.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Polikliniek Cardiologie
(040) 888 82 00
Eindhoven route 41
Veldhoven route 207

Functie Afdeling Cardiologie
(040) 888 86 80
Eindhoven route 41
Veldhoven route 204

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
08.30 uur tot 17.00 uur

Routebeschrijving